Fontos információ, kérlek olvasd el!

    Hamarosan újra egy évvel öregebbek leszünk... Néhány fontos infót szeretnénk megosztani veled, a decemberi hónappal és évzárással kapcsolatosan, ami érintheti az autód javítását – szervizelését, esetleg a műszaki vizsga hosszabbítását.

    AZ UTÓLSÓ MUNKANAP SZERVIZÜNKBEN, DECEMBER 20 !

    Kollégáink - és mi magunk- lelkiismeretesen végig dolgoztuk az egész évet, megérdemlik, hogy családjukkal tölthessék az év hátralévő napjait. Készülhetnek a Karácsonyra, feltöltődhetnek a 2020-as üzleti évünkre, mely még izgalmasabb lesz mindannyiunk számára. (Hamarosan olvashatod összefoglalónkat erről az évről és a jövő évi terveinket, változásokat.)

    Januári nyitás 6.-án  8:00-kor

    Téli gumi és kerék átszerelést folyamatosan végezzük. Kérhetsz hozzá 3Dimenziós futómű mérést, beállítást is, hogy ne kopjon el a gumiabroncsod. Tudod 2 legyet egy csapásra! Előzetes időpontfoglalással sorban állás nélkül, kényelmesen megvárhatod ügyfélvárónkban.

    December 7.-én és 14.-én is számíthatsz ránk 14 óráig!

    Műszaki vizsga információ:

    • A héten már nem tudunk több autót műszaki vizsgára fogadni, csak a jövőhétre. Természetesen az állapotvizsgálat és felkészítés - javítás működik.
    • December 12.-én műszerek kalibrációját végzik vizsgaállomásunkon, ezért ezen a napon szintén szünetel a vizsgáztatás. Javítás továbbra is zavartalanul működik!

    A lejáró műszaki vizsgát már 30 nappal korábban is intézheted,

    így nem rövidül meg a vizsga idő, sikeres vizsga esetén a forgalmiban lévő időponthoz képest hosszabbodik meg újabb 2 évvel a műszakid.

    Amennyiben már benne vagy a 30 napos határidőben, érdemes egy előzetes állapot vizsgálatra elhoznod autódat. Esetleges hiba esetén, van időd felkészülni egy nem várt kiadásra.

    A Hétvezér Műszaki vizsgabázison az Európai Uniós előírásokkal harmonizált – 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról és a 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről, – szóló jogszabály és hatósági felhatalmazás alapján HELYBEN végzünk műszaki felülvizsgálatot!

    Amennyiben segítségünkre van, szükséged hívd a +3620 340 4475 telefonon szervizünket!

    Barátsággal:

    Sándor és Attila
    Hétvezér Autószerviz Kft.
    Q-Service Partner


    További hírekink: